Hoe werkt het na een shoot?

 

 

 

Stap 1: Binnen 2 dagen stuur ik u een Pixieset galerij naar het opgegeven email. Klik op 'view photos' om de galerij te bekijken.

 

Stap 2: In de galerij kunt u alle onbewerkte foto's bekijken die tijdens de shoot zijn gemaakt. U kunt uw selectie maken door op het hartje boven de foto te klikken.

Lees meer »

Kerstfoto's

Kerst komt er weer aan en wat is nou leuker dan een kerstfoto van jou eigen viervoeter! Ik heb zelf kerstkransen die ik meeneem en die op een veilige manier om jou paard zijn hals kan. De foto's kunnen zowel als blackfoto als een gewone foto. Wil je er zelf bij op dat kan natuurlijk ook, ik neem zelf altijd een kerstmuts mee maar als je zelf een leuk kerst itemĀ  hebt neem zeker mee!

Lees meer »

Fotodag Welkoop 2023

Op 17 juni 2023 mocht ik een super leuke fotoshoot dag doen bij de Welkoop in Noordhorn. Eigenaars konden 1 gratis foto van de Welkoop krijgen en nog meer foto's nabestellen. Het was een zeer succesvolle dag met meer dan 70 honden op de foto. Ook heel veel eigenaars gingen samen met hun trouwe viervoeter op de foto. Alle eigenaars kregen ook een gratis foto afgedrukt op 15x20 cm. Ik heb zelf heel veel leuke en positieve reacties gekregen op de foto's wat natuurlijk super leuk is. Voor deze dag had ik een blauwe achtergrond gekozen wat ik zelf een super leuke foto maakt. Hieronder een aantal van de foto's van de dag.

Lees meer »